AMB launching the first Bus On Demand service in Barcelona metropolitan area

//AMB launching the first Bus On Demand service in Barcelona metropolitan area

AMB launching the first Bus On Demand service in Barcelona metropolitan area

GALILEO FOR MOBILITY partner Metropolitan Area of Barcelona (AMB) recently launched the first bus on demand service in Barcelona metropolitan region, a service that connects Tiana (Maresme) to Badalona’s Can Ruti hospital. Operating under the technology platform developed by Pildo Labs, it’s the first stage of the GALILEO FOR MOBILITY Public Transport on Demand pilot in Barcelona.

You can read the original news here (in Catalan): http://www.amb.cat/es/web/amb/actualitat/sala-de-premsa/notes-de-premsa/detall/-/notapremsa/l-amb-posa-en-marxa-la-primera-linia-de-bus-metropolita-directe-a-la-demanda/6944805/11696

2018-12-06T10:36:24+00:00